Samenwerking met VVV Tilburg

Zowel Citymarketing Tilburg als de VVV zijn betrokken bij veel activiteiten die georganiseerd worden in Tilburg. Daarom stemmen we onze betrokkenheid goed op elkaar af. Afgelopen jaar was er tweewekelijks overleg over alle activiteiten in de stad. Naast dit overleg, versterkten we onze samenwerking op diverse vlakken.

– Citymarketing Tilburg sloot een contract af met de VVV, Tilburg.com en de gemeente over de Streekwebtechniek. Daardoor wordt de agenda van de VVV automatisch gesynchroniseerd met de agenda van Tilburg.com.
– We plaatsten een gezamenlijke ANWB-advertentie in de uitgave over historische steden, waarin we de Piushaven uitlichtten en een arrangement is aanboden voor een stadswandeling.
– Tijdens het EK Masters Hockey en de Dwalerij plaatsten we een pop-up tent voor het VVV-kantoor, waardoor de VVV meer zichtbaarheid kreeg voor de 1.500 buitenlandse bezoekers die op dat moment in Tilburg aanwezig waren.

Daarnaast werkte Citymarketing Tilburg samen met de VVV aan de ontwikkeling en verkoop van nieuwe merchandise. We ontwikkelden een kwartetspel van Tilburg, Tilburgse speelkaarten, een boek over Koningsdag, de Bon Bar Reep en een nieuwe stadskaart. Met kerst was er zelfs een speciaal Tilburgs kerstpakket.

Jaarverslag 2017
Marketing Tilburg

Tivolistraat 4-6
5017 HP Tilburg

info@marketingtilburg.nl
www.marketingtilburg.nl

Marketing Tilburg
© Alle rechten voorbehouden