Het merk Tilburg tijdens Koningsdag 2017

Facts

Dankwoord koning Willem-Alexander

Namens de hele familie, een hele familie die hier met mij op het podium staat vandaag, wil ik u, uw medewerkers, de harde werkers achter de schermen en iedereen die het mogelijk gemaakt hebben, heel hartelijk bedanken.
Dit is Tilburg. Dit is het hart van Brabant. Jullie hebben wat laten zien vandaag. Jullie zijn boven jullie zelf uitgestegen. Door te laten zien wat deze regio kan, wat deze stad kan, dat deze stad een verleden heeft, een heden en een waanzinnige toekomst.
De manier waarop het gepresenteerd is vandaag in 13 werelden, ik bedoel 80 dagen op de wereld dat is makkelijk, maar 13 werelden in 1 dag in Tilburg, was helemaal waanzinnig.
Heel hartelijk dank daarvoor. Tilburg …Hart van Brabant het was een feest om mijn verjaardag met u allen samen hier te mogen vieren.
Dank jullie wel.

Vanaf het begin nam Citymarketing plaats in verschillende projectgroepen om Koningsdag tot een groot succes te maken voor de Koninklijke familie, de stad en haar bewoners en bezoekers. De merkwaarden zijn meegenomen en bewaakt in de gehele voorbereiding. Samen met de gemeente hebben we ervoor gezorgd dat Koning Willem Alexander Tilburg perfect passend benoemde in zijn speech: In Tilburg wordt het verleden niet weggestopt maar gebruikt als ingrediënt voor de toekomst. Dat maakt Tilburg echt een stad van de 21ste eeuw.

Jaarverslag 2017
Marketing Tilburg

Tivolistraat 4-6
5017 HP Tilburg

info@marketingtilburg.nl
www.marketingtilburg.nl

Marketing Tilburg
© Alle rechten voorbehouden